RM isfiske 2024

Regionsmesterskap Agder

Det blir Regionsmesterskap (RM) for Agder i isfiske både indviduelt og for lag på Molandsvann søndag 25. februar. Denne konkurransen er altså bare for de som tilhører en klubb i Agder. Premie til alle barn!

RM er gratis for alle som har betalt medlemskontigent i NJFF og tilhører en klubb i Agder. Det skal deles ut plaketter 1. - 3. plass i følgende klasser:

- Dame
- Herre
- Junior gutt
- Junior jente

Dette er også avslutningen på Sørlandscupen. Denne konkurransen er åpen for alle bosatt i Agder og koster som vanlig 150 for seniorer og 1 kr for barn/juniorer. Påmelding på VIPPS 725949. Etter konkurransen blir det premieutdeling for Sørlandscupen totalt med gavekort fra Jakt & Friluft. Premieringen er på 1. -3. plass i følgende klasser:

- Herre
- Dame
- Junior

Viktig:
Det er fiskeforbud på Molandsvann 14 dager før RM (ref. regeleverket). Kun abbor som teller. El-drill er kun tillatt for de som er 55 år +, og de med godkjent legeattest og dispensasjon gitt av NJFF. Denne dispensasjonen skal kunne framvises til arrangøren.

Det er også Regionsmesterskap for lag dette året. Det er 3-mannslag uansett alder og kjønn. Lagene består altså av 3 fra samme klubb og lagene meldes på ved å sende mail til post@agdersportsfiskere.no. Her deles det ut gull, sølv og bronse. Altså - det må være 3 fra Froland JFF, 3 fra Agder Sportsfiskere osv. Lagene kan ikke mixes mellom klubber. Håper det blir noen lag her som kan konkurrere om de offisielle plakettene.

Oppmøte og parkering på Haugenesveien 94 (hos Reidar Lauvland).
Fisketid er 10:00 - 14:00.
Gangtid inn og ut er 30 minutter.
1/3 premiering av de påmeldte i Sørlandscupen.

Vi har fått dispensasjon av fylkeslaget til å fravike fra NJFF reglene. Det er derfor ikke tillatt med GPS og elektroniske hjelpemidler under konkurransen, inkludert mobiltelefonbruk til samarbeid!!!

Vi har noen isbor og pilkestikker til gratis utlån. Disse må forhåndsreserveres via sms til Elin på 90209080. Førstemann til mølla.