Gjeddekonk 2022

Gjeddekonk i Longum

Vi arrangerer gjeddekonkurranse for første gang i Longumvannet i Arendal søndag 5.juni kl.12 - 20.


Dette blir en båtkonkurranse der vi utfører catch & relase (fang og slipp) der lengden på de 3 lengste fiskene blir det avgjørende reultatet (f.eks 75cm + 50cm + 65cm = 190cm, som da vil bli lagets endelige resultat). Det blir delt ut egnet måleutstyr til alle lag, evt. tap av måleutstyr må erstattes.


Det blir max 15 båter, med 2 deltagere pr. båt/2 fiskestenger i bruk pr. båt, så her bør man være raskt ute, for å sikkre seg en plass, da påmelding ikke blir mulig så fort vi har 15 lag! Oppmøte ved Lona listehøvleri (Molandsveien 337) - båtutslipp er like ved. Her blir dere møtt av en person som vil dirigere dere til å sette ut båten. Da plassen for å sette ut er litt liten, må vi vente på tur, slik at alle får satt ut effektivt og greit. Det må beregnes god til å sette ut båt, og alle båter MÅ være på vannet før 11.40! Det betyr at vi må begynne båt utsett fra kl 09.30. ALLE må ha ALT fikseutstyr i båten FØR båten skal settes ut, for å minimere tidsbruket på båtslippen, altså man skal IKKE pakke fiskeutstyret sitt når man står med båten på slippen! Det er også litt bratt og vanskelig langs land der båtene må legges til, så det anbefales ikke å ta med fiskeutstyr fra bilen og ned til båten etter at man har parkert.

Parkering av bil og henger skjer IKKE ved plassen til båtutslippen, grunnet liten plass. Det må parkeres borte ved dieseltanken ved Jovann (dere vil bli guidet), det blir ca 200 meter å gå tilbake, visst det blir fullt, kan vi også parkere ved listhøvleriet (det skjer evt. helt til slutt) hvor det også er ca 200 meter å gå. ALLE MÅ møte opp ved teltet vi har ved båtslippen, seinest kl11.45, for å motta informasjon før konkurransen starter! Komplett regelement for konkurransen vil bli sendt individuelt til de som deltar hvor det blant annet kommer anbefalt/nødvendig utstyrsliste for C&R/ (fang og slipp) fiske etter gjedde, samt andre regler som vil bli gjeldene i under dagen.

ALLE lag som melder seg på, MÅ ha et team navn (f.eks "team fiskelykke", "team yamaha" eller hva en dere måtte komme på), samt at det må opplyses om navn på begge deltakere. Team navn pluss deltakernavn på opplyses ved påmelding. Det vil koste 500,- å delta, påmelding skjer på VIPPS: 727995 Her blir det flotte premier for de 3 beste Teamene, samt en egen personlig premie til den som fanger lengst fisk under konkurransedagen!!!