Boikott - fiskereglement

Stor motstand mot nytt fiskereglement!

Vedlagte skriv ble fredag den 12.januar sendt til toppledelsen i NJFF (Generalsekretær Eldar Berli og leder i NJFF Knut Arne Gjems). Vi ønsker å underbygge dette skrivet med å vise ledelsen at det har god støtte i konkurransemiljøet gjennom å ettersende en liste med underskrifter på dem som er enige i det som står i skrivet, da spesielt konklusjonen i skrivet.

Alle er velkomne til å signere på underskriftskampanjen, men den primære gruppen mennesker vi ønsker underskrifter fra er personer som har deltatt på Norgescupstevner tidligere, deltar nå og eventuelt har tenkt til å delta i fremtiden. Det samme gjelder også for personer som deltar på NM og Regionsmesterskap der også reglene vil telle.

Måten vi tenker at folk kan signere denne underskriftkampanjen er at dere rett og slett skriver «jeg er enig i skrivet». i facebookinnlegget. Det er da en kvittering på at dere er enige og dere påføres underskriftkampanjen.

Hvor kan dere signere med den teksten:

- Epost til sixton@hotmail.com

- SMS til 95175223

- På Messenger chat til Niklas Strengelsrud

- I kommentarfeltet i denne tråden på facebook (https://www.facebook.com/groups/4440858905929364)


Vil også være mulig å skrive seg rett på underskriftskampanjen på ei liste som ligger ved påmeldingsbordet på Norges isfiskecup nr.2 på Lyseren 28.januar.

Ikke stem på flere steder. Det holder å stemme en gang.

Håper på stort engasjement i denne saken slik at vi kan få regelverket for isfiskekonkurranser slik vi i miljøet ønsker at det skal være.

Med vennlig hilsen

Niklas Strengelsrud

På vegne av referansegruppa for konkurransemiljøet